fbpx

sekund media    hemsidor / marknadsföring / media

TAXI VÄSTRA SKÅNE

Taxi Västra Skåne är ett taxibolag som fokuserar på trygghet, säkerhet och smidighet. Genom att erbjuda flera olika sätt att betala på får kunden själv välja vad som passar bäst för denne.

För Taxi Västra Skåne har vi skapat deras hemsida med det mesta innehållet. Vi har sett till att hemsidan matchar deras färger, deras värderingar och även sett till att det ska vara enkelt att ta kontakt och boka.

Utöver deras hemsida har vi även löst så att folk kan boka taxiresor på hemsidan direkt utan några svårigheter och komplikationer. Taxi Västra Skåne har även ett väldigt flexibelt schema som ändrar sig från tid till tid, vi ser till att matcha deras flexibilitet genom att ändra scheman och tabeller så fort det behövs.

Vi tycker det är viktigt att bibehålla en nära kontakt med våra kunder eftersom vi vill ständigt rapportera analyser och resultat. Varje månad ser vi också till att förbättra deras SEO (sökmotoroptimering) för att hela tiden avancera upp på google. Desto mer tiden går med sökmotoroptimering desto högre upp på google kommer man. Detta leder till mer trafik på hemsidan och större igenkänningsfaktor för Taxi Västra Skåne.

Dessutom har dem väldigt trevliga förare som kör dig till din destination tryggt och säkert. 

Vi hjälper Taxi Västra Skåne med webbdesignen av deras hemsida, där man kan boka via telefon, mail, taxicaller, förköp och messenger. Allt för att det ska vara enkelt för kunden att välja sin egna kanal.

Vi hjälper även till med att effektivisera deras Google Ads konto för att ge bästa möjliga effekt av marknadsföringsbudgeten. 

Sökningar på Taxi är vanligt och det är ofta i sökandet man har behovet, därför är det viktigt att synas högst upp!