fbpx

Så fungerar hemsida per månad

Nu när vi har lanserat en ny produkt tycker vi att det är dags att skriva ett lite längre blogginlägg om vad produkten innebär. I fliken tjänster finner ni produkten, vad det kostar och vad man får med i diverse produkt. Här kommer vi dock beskriva lite utförligare om ‘’hemsida per månad’’ för den som vill veta lite mer.

Behöver ni hjälp med Sökmotoroptimering?
Kontakta oss för en gratis analys och offert!

Skräddarsydda mallar

Idén om ‘’hemsida per månad’’ kom från den enkla anledningen att vi ville kunna tacka ja till fler uppdrag som hamnade på vårt bord. Det betyder då att vi nu även kan tacka ja till lite mindre uppdrag som både är billigare för oss och kunden. Produkten kräver inte många timmar från vårt håll och inte heller mycket riksdaler från kundens håll.

Dock betyder det inte att ‘hemsida per månad’’ speglar ett arbete som har tagit kortare tid att göra, utan med hjälp av vår grafiska designer har vi tagit fram olika sorters mallar. Dessa mallar är förberedda från första början och skräddarsys därefter utefter kundens grafiska profil. Det betyder att det som oftast tar längst tid i processen redan är förberett. Det betyder även att vi kan ta ett så pass lågt månadspris som vi gör idag. Att betala hemsidor per månad har vi även märkt att det är få som erbjuder.

Det som väger tyngst för oss är som sagt att produkten även låter småföretagare och till och med privatpersoner äga en ‘’hemsida per månad’’. Vi har även kunder som driver organisationer och frivilligorganisationer som har valt att använda sig av ‘’hemsida per månad’’. På så vis kan kunden spara på sitt kapital genom låga månadskostnader och inte behöva betala en större klumpsumma. 

levla upp din sökmotoroptimering

Fyra olika valmöjligheter

Vi har skapat fyra olika alternativ på ‘’hemsida per månad’’. Hemsida plus, hemsida Flex, hemsida business och hemsida e-handel. För att på något sätt försöka ranka dem står hemsida flex för det som vi kallar vår ‘’minsta’’ sida. Här ingår minst tillägg, dock betyder inte det att tilläggen på något sätt är för få. ‘’Hemsida flex’’ är vad vi anser att en presentationssida bör vara. Den passar konsulter, företag med få tjänster och som sagt en enklare presentationssida.

Därefter kommer ‘’Hemsida plus’’ som är våran standardprodukt av våra ‘’hemsidor per månad’’. Här finner du nog med funktioner för att kunna driva diverse olika verksamheter. Skillnaden på ‘’Hemsida flex’’ och ‘’Hemsida plus’’ är att du får fler tillägg och funktioner med plus, samma gäller ‘’Hemsida business’’. Det beror helt på vilken typ av verksamhet man bedriver. Somliga verksamheter kräver mindre information på hemsidor och somliga kräver mer. Det man inte får glömma bort dock är att ja, dessa hemsidor är oerhört professionella och funktionella. Men söker man något mer avancerat är det till våra vanlig standard hemsidor med standardpris man bör vända sig till. Det är då vi självklart kodar och härjar på ett helt annat sätt en i ‘’Hemsida per månad’’. 

Professionell webbshop

Till slut har vi även tagit fram en webbshop (e-handel). Här finner du ett obegränsat antal undersidor och kontaktformulär, det betyder att möjligheten till många produkter är stor. Produktfotografi finns som en möjlighet då vi även producerar och skapar medieinnehåll. Finns dessa fotografier redan från början är det grönt ljus att börja med ‘’Hemsida e-handel’’. Sammanfattningsvis är ‘’hemsida per månad’’ en produkt som passar alla eftersom det finns fyra olika alternativ att välja mellan. Beroende på vad det är du behöver så tar vi, eller ni- fram ett alternativ som passar er bäst!

Efter ett långt och härligt inlägg sammanfattar jag med att säga att det är inte så komplicerat som det kanske ser ut. Vi är ett gott exempel på att saker blir så mycket enklare om man istället lämnar över ansvaret till en reklam- & webbyrå. Som företag är man alltid involverad i vårt arbete men man kan luta sig tillbaka och känna att ansvaret är övertaget och det görs noggrant och ansvarsfullt.  

Behöver ni hjälp eller vill veta mer om vad er hemsidan kan göra för er?
Hör av er till oss för ett kostnadsfritt möte och analys.

 

Tack för denna gången, vi hoppas att ni vill hänga med oss fram tills nu och att ni även vill följa oss 2020.

Följ oss på Instagram & Linkedin!

Ha det fint!

Ida Gren arbetar på Sekund som contet creator 

Vill du veta mer eller har frågor, hör av dig till oss via chatten till höger eller ring!

www.sekundmedia.se