fbpx

sekund media    tjänster / mediaproduktion

Reklamfilm & Foto
Mediaproduktion

Bygg varumärke med film och foto

Det är viktigt att använda sig av bild och film för att varumärkesbygga och representera sitt företag på bästa sätt. 

Vi hjälper er att skapa professionell mediaproduktion som kan användas i olika format och på olika plattformar.

Det finns en anledning till att Instagram är det snabbast växande sociala mediet och att Instagram snart har fler användare än Facebook.

Vi människor älskar bilder och filmer

Genom alla tider har konstnärer porträtterat människor och miljön som omger oss. Varför? Jo för att vi dras till bilderna, vi fascineras av dom, vi vill veta mer. En tavla eller ett foto är kreatören som delar med sig av hur denne ser världen, ett annat perspektiv, en berättelse. 

Sprid en känsla via reklamfilm & foton

Ni kanske vill att era kunder ska få en känsla av förtroende och trygghet när de får se bilder på företagets produktionslinje? Eller att alla som besöker er ska mötas av en vägg full med medarbetares leenden, för att välkomna dom in i familjen?

När vi på Sekund får in ett uppdrag att producera reklamfilm eller produktfotografering vill vi först få en uppfattning om vad företaget står för och vilka behov som finns. Vi sätter oss gärna ner på en kopp kaffe tillsammans och samtalar om allt mellan himmel och jord.

För det finns väl inget bättre sätt att lära känna någon på, som att ta en kopp kaffe ihop? När vi har fått en uppfattning om hur företaget vill att andra ska uppfatta dem börjar vi planera. Planeringen kommer hjälpa oss att utföra uppdraget på ett så tids- och kostnadseffektivt sätt som möjligt, för att garantera kunden ett konkurrenskraftigt pris.

Rörliga bilder för vassa annonser och hemsidor

Klart vi kan filma! Med en film kan vi ge era berättelser liv. Vi kan följa med hela vägen från ett frö, till ett ax, till en färdigbakad limpa. Vi kan hjälpa era kunder att på ett nytt sätt förstå hur just er tillverkning går till.

Om ni har en idé till en film som har legat och grott inom er, bara hör av er. Tillsammans kan vi skapa något fantastiskt! Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Här nedan följer några förslag på hur film kan användas av ett företag.

Informationsfilm

En informationsfilm kan komma till användning både externt och internt. Perfekt till en företagspresentation eller i utbildningssyfte. 

Reklamfilm

En reklamfilm är ett effektivt sätt att snabbt fånga tittarens fokus både på hemsidor och i sociala medier.

Intervjuer

En intervju med högkvalitativt ljud och bild kan ge en personlig inblick i hur ett företag tänker och agerar.

Vi fixar allt inom film och bild!

Homelab

Om man inte brinner för inredning så finns det definitivt andra som gör det, Home lab är ett mycket bra exempel.

JOJO – Fruiti

Här har vi nått utanför skånes gränser litegrann och samarbetat med juicebolaget jojo-fruiti som befinner sig i Göteborg.

Gripen Bevakning

Gripen Bevakning gav oss uppdraget att fotografera deras ordningsvakter live ute på de olika nattklubbarna i Malmö stad.

Försvarsutbildarna

Varje år skickar Försvarsutbildarna ut vykort till Sveriges ungdomar och i år tog vi över det uppdraget.

Informationsfilm

Berätta en historia med både bild och ljud. En bra infomartionsfilm ska kunna ses utan ljud. Då ska man förstå ämnet men med ljudet ska man fördjupas i ämnet.

Informationsfilmer är ett utmärkt medie för att sprida tät information på ett mer intressant sätt. Det fungerar både externt och internt, presentera ert företag för potentiella kunder eller utbilda er personal.

Vi planererar, skriver, filmar och redigerar era idéer. Vi har även studio så att vi kan spela in berättarröster i högkvalité.

Intervjuer

Intervjufilmer liknar informationsfilmer fast är mer personliga och riktade. Det kan vara personal intervjuer som kan användas på hemsidan för att ge besökarna en inblick i er vardag. Det kan vara en intervju om företagets visioner och drömar som delas på LinkedIn och andra nätverk.

Kreativa verktyg

Vi använder en mängd verktyg för att nå våra resultat inom mediaproduktion. De vi använder mest är Adobes samling av kreativa verktyg. Photoshop, Illustrator, After Effects och Premierpro är våra favoriter och används mest utav alla.

I Photoshop redigerar vi bilder eller skapar bild material till annonser, här kan vi enkelt ändra känslan i en bild eller lägga till andra element så som text.

Illustrator används för att skapa grafik så som logotyper, skyltar/planscher och annan vectorkonst. Illustrator är ett kraftfullt verktyg som ger oss möjligheten att skapa vad vi vill i bildformat.

Aftereffects används för att skapa rörliga animeringar och effekter. Allt från att animera en logga för en reklamfilm, till att skapa effekter i materialet som vi har filmat. Aftereffects används flititgt hos oss.

Premier Pro används för att redigera och klippa våra filmer. Premier Pro har även kraftfulla sätt att skapa virtuella kameror och punkter, vilket gör att vi kan blanda animeringar med verkligheten. Låt oss sätt er logga mitt i er stad.

Reklamfilm

Om ni har en idé till en film som har legat och grott inom er, bara hör av er. Tillsammans kan vi skapa något fantastiskt! Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Även om det traditionella tv-tittandet är på nergång, så ökar de digitala streaming tjänsterna. Hela 87% av de svenska internetanvändarna använder Youtube, därför är fortfarande kreativa och målfokuserade reklamfilmer en grundpelare för varumärkes byggande kampanjer.

Reklamfilmer följer med in i 2020 och är nu mera utvecklad och effektiv än nånsin.

Fotografering

Fotografering är en stor del av mediaproduktion och vi älskar att fotografera! Bilder säger mycket mer än ord, med bilder kan man visa känslor, tankar och drömar, genom att använda färger, miljöer och personer. Använd bilder till era sociala medier eller för att visa personalen på hemsidan.

Säljer ni produkter så är produkfotografering en viktig del i hur ni poträtterar ert företag. Vi har studio tillverkad för produktfotografering och har verktygen för att redigera så att ni får bästa resultatet.

Det finns oändligt många sätt att använda bilder på.

Animeringar

Mediaproduktion är inte bara bilder och filmer, utan även digitala animeringar. Vi har verktygen och erfarenheten att animera effekter till era filmer. Vill ni att er logga ska sticka ut mer i era filmer eller att den ska röra sig och blanda sig med verkligheten, då löser vi det. Skapa annonser för era produkter eller tjänster, som är rörlig istället för en fast bild.

Animeringar kan verkligen fånga människors intresse därför är det ett kraftfullt verktyg i medieproducering för annonser.

Framtiden är rörlig och digital.