fbpx

Hemsida per månad

Välj ett paket som passar dig!

Vi tog fram konceptet hemsida per månad för att kunna möta även de nystartade och mindre företagen. Medan våra standard sidor är komplexa och grundligt anpassade är en hemsida per månad lite simplare, men innehåller självklart alla element en gedigen hemsida ska ha.

Nedan kan ni läsa vidare om de olika paketen vi erbjuder samt se exempel på design och innehåll.

Alla priser är angivna ex moms och gäller första året. Efter första året har gått så reduceras kostnaden till 495 kr / mån.

Hemsida Flex

995 kr / mån

Hemsida Flex är vårt populäraste paket bland nyföretagare. Med våra effektiva verktyg kan vi producera er hemsida på kort tid med ett professionell utseende. Vi hostar både hemsidan och domänen så ni slipper kontakten med andra webbhotell och supportrar. 

Här nedan följer alla tjänster som ingår i Hemsida Flex.

5 Undersidor

2 Kontaktformulär

2 Ords Sökmotoroptimering

Responsiv Design

Mobilanpassning

Bildgalleri

Hastighetsoptimering

Server

Domän

Rapporter

Service

Vi tar hand om er hemsida.

Alla hemsida per månad sidor hostar vi på våra egna servrar så ni inte behöver krångla med diverse webbhotell och supportrar. I alla våra paket ingår service och support över telefon och e-post. Det ska vara smidigt att köpa en hemsida!

I samtliga paket skickar vi med Google Analytics, som används till att övervaka trafiken på er hemsida. Varje månad skickar vi ut en rapport som återger användarnas beteende mönster när de är inne på sidan. Om ni har frågor om rapporten så hjälper vår analytiker gärna till med att tolka siffrorna.

Hemsida Plus

1495 kr / mån

För er som är i behov av en något större sida än Hemsida Flex finns Hemsida Plus. I Plus-paketet har vi utökat antalet undersidor till 10st samt lagt till funktioner som Socialaflöden samt Nyhetsflöden. I detta paketet har vi även inkluderat en mer omfattande sökmotorsoptimering på 4 unika sökord.

I Hemsida Plus ingår ALLT från de mindre paketen samt flera extra tjänster.

4 Sökord

Sociala Flöden

Blogg- eller Nyhetsflöde

h

10 Undersidor

Hemsida Business

1995 kr / mån

Hemsida Business är vårt största paket och passar er som behöver en riktigt stor sida med en personlig touch. I Business-paketet får ni upp till 15 undersidor, Facebook och Instagram flöde, Nyhets- och Bloggflöde, Videobanner, Chattfunktion m.m. 

Det ingår också en avancerad sökmotoroptimering på 6 unika sökord som hjälper sidan att klättra i Googles ranker. 

I Hemsida Business ingår ALLT från de mindre paketen samt flera extra tjänster.

6 Sökord

Chatt

Videobanner

h

15 Undersidor

Hemsida per månad – En sammanställning

En hemsida, en månad i taget

Med en betalningsöverenskommelse som faller varje månad låter det dig som kund dela upp din betalning på ett helt år istället för att betala en större klumpsumma direkt vilket gör det enklare för företagets likviditet.

Under årets gång ingår service och underhåll. Eftersom vi värnar om långvariga relationer har vi dessutom sett till att sänkta kostnaderna för år två, det leder till fortsatta samarbeten med samma villkor som första året.

Ökade tilläggningar, tjänster och funktioner som faller under våra standardpriser. Dock finns det alltid rum för att arbeta med er mediabank och arbeta med fotografier och filmer om sådant saknas eller behöver fräschas upp. 

Webbserver med kraft som lyfter hemsidan

Hastigheten på hemsidan har en stor betydelse för hur Google rankar sidan i sökresultaten. Allt går att optimera till en viss gräns, därefter är det hårdvaran på servern som stoppar. 

Därför använder vi oss av servrar som har en höghastighet och bandbredd, vi sparar dessutom hemsidan både fysikt hos oss och i ett säkert molnbaserat lagring. Därför behöver ni inte oroa er att hemsidan ska försvinna eller tas ner.

Har ni känsligt materiel kopplat till er hemsida så kan vi skapa isolerade och säkra kopplingar till en dedikerad server som endast ni använder.

Hemsida & Grafik

En hemsida ska inte bara vara effektig och funktionell, utan även lätt att titta på och tilltalande. Vi arbetar både med de hårda värdena och de mjuka värdena, det är viktigt att hemsidan förmedlar en känsla om ert företag.

Att ha en snygg och enkel navigerad hemsida är inte bara till för ögats skull, det ökar konverteringarna från besökare till kund. Vilket ökar lönsamheten för er.

Ni vet oftast innerst inne vad ert företag har för känsla och värdegrund, vi hjälper er att uttrycka den med färger, bilder och med fonter.

Bilder säger mer än tusen ord som man brukar säga.

E-handel med Woocommerce

Woocommerce är ett open-source system som bygger på wordpress PHP-kod för e-handel. Woocommerce är en av världens största aktör inom branshen, med 28% av samtliga e-handlar drivs av woocommerce.

Detta gör det fördelaktigt att bygga er e-handel med, eftersom det är enkelt att justera och anpassa efter era krav. Det är optimerat och enkelt att hantera för ägaren, vill ni lägga till nya produkter eller ha en rea så är det snabbt löst.

Många tror att Woocommerce är bundet till teman eller att man inte kan få det att se ut som man vill, men det är fel. Eftersom Woocommerce är open-source så går det att skriva om koden för att skapa just den upplevensen som ni vill förmedla.

Som webbyrå kan vi hjälpa er att få den webbshopen ni vill ha, med er känsla och mål. 

Gemensamma funktioner för alla hemsidor

När vi skapar samtliga hemsidor per månad finns det en del olika funktioner som vi inkluderar.

De första är server och domän. Vi arbetar med att tillhandahålla domänen och servern för er säkerhet, det betyder att vi kan enkelt underhålla och återställa olika problem om dem uppstår.

Samtliga hemsidor är även responsiva och mobilanpassade så att alla besökare enkelt och smidigt kan använda sig av er hemsida oavsett vilken enhet de använder.

För att säkerställa god hastighet ser vi även till att hastighetsoptimera hemsidan, ingen uppskattar en långsam hemsida och vissa kan även låta bli att fortsätta in till hemsidan om det tar alltför lång tid.

Vi tycker det är viktigt att uttrycka sig genom bild och film, därför inkluderar vi sist men inte minst ett bildgalleri i samtliga hemsidor för att alla ska få chansen att se bilder på er, er verksamhet och era produkter. 

Mobilanpassade hemsidor

Mobilen är här för att stanna, det kan vi alla hålla med om. Men även Googles indexering av hemsidor rör sig mer åt mobilupplevelsen än desktop. Detta betyder att er ranking på Google påverkas av hur mobilhemsidan ser ut, det påverkar såklart också hur många besökare som konverteras till kunder.

Vi mobilanpassar alla våra hemsidor och gör hemsidan responsiv, vilket betyder att oavsett om det är en mobil, en padda eller en dator som används så ser hemsidan bra ut. Vi optimerar även kontaktvägarna så att det blir enkelt att kontakta er via en mobil.

Beställ er nya hemsida idag!

Fyll i kontaktformuläretet så kontaktar vi dig så snart som möjligt.