fbpx

Hemsida per månad – Välj ett paket som passar dig!

Hemsida per månad – Välj ett paket som passar dig!

sekund media    tjänster / hemsida

En WordPress Hemsida per månad

För den som önskar en enkel och grundläggande hemsida/presentationssida har vi tagit fram en produkt som vi kallar Hemsida per månad.

Vi har skapat utförliga tabeller där produktbeskrivningen skiljer varje produkt från varandra. Det leder till att man enkelt kan se vilken produkt med funktioner som passar företaget i fråga bäst.

Det bästa med produkten är att du betalar per månad, därefter levererar vi en grundläggande hemsida med dess utvalda funktioner till er. Priserna gäller för ett helt år och minskar i kostnad år två, kostnaderna därefter täcker service och underhåll. Skillnaden på Hemsida per månad och våra standardpriser med ytterligare funktioner är att Hemsida per månad riktar sig först och främst till mindre företag. Vi vill kunna ta chansen att säga ja till alla uppdrag och de som kontaktar oss och nu kan vi det!

Vi erbjuder en snabbare leveranstid när det gäller hemsida per månad eftersom grunden är redan befintlig. Därefter personifierar man produkten så att den representerar företaget. Hur enkelt som helst, både för oss och dig!

En hemsida, en månad i taget

Med en betalningsöverenskommelse som faller varje månad låter det dig som kund dela upp din betalning på ett helt år istället för att betala en större klumpsumma direkt vilket gör det enklare för företagets likviditet.

Under årets gång ingår service och underhåll. Eftersom vi värnar om långvariga relationer har vi dessutom sett till att sänkta kostnaderna för år två, det leder till fortsatta samarbeten med samma villkor som första året.

Ökade tilläggningar, tjänster och funktioner som faller under våra standardpriser. Dock finns det alltid rum för att arbeta med er mediabank och arbeta med fotografier och filmer om sådant saknas eller behöver fräschas upp. 

Webbserver med kraft som lyfter hemsidan

Hastigheten på hemsidan har en stor betydelse för hur Google rankar sidan i sökresultaten. Allt går att optimera till en viss gräns, därefter är det hårdvaran på servern som stoppar. 

Därför använder vi oss av servrar som har en höghastighet och bandbredd, vi sparar dessutom hemsidan både fysikt hos oss och i ett säkert molnbaserat lagring. Därför behöver ni inte oroa er att hemsidan ska försvinna eller tas ner.

Har ni känsligt materiel kopplat till er hemsida så kan vi skapa isolerade och säkra kopplingar till en dedikerad server som endast ni använder.

Hemsida & Grafik

En hemsida ska inte bara vara effektig och funktionell, utan även lätt att titta på och tilltalande. Vi arbetar både med de hårda värdena och de mjuka värdena, det är viktigt att hemsidan förmedlar en känsla om ert företag.

Att ha en snygg och enkel navigerad hemsida är inte bara till för ögats skull, det ökar konverteringarna från besökare till kund. Vilket ökar lönsamheten för er.

Ni vet oftast innerst inne vad ert företag har för känsla och värdegrund, vi hjälper er att uttrycka den med färger, bilder och med fonter.

Bilder säger mer än tusen ord som man brukar säga.

E-handel med Woocommerce

Woocommerce är ett open-source system som bygger på wordpress PHP-kod för e-handel. Woocommerce är en av världens största aktör inom branshen, med 28% av samtliga e-handlar drivs av woocommerce.

Detta gör det fördelaktigt att bygga er e-handel med, eftersom det är enkelt att justera och anpassa efter era krav. Det är optimerat och enkelt att hantera för ägaren, vill ni lägga till nya produkter eller ha en rea så är det snabbt löst.

Många tror att Woocommerce är bundet till teman eller att man inte kan få det att se ut som man vill, men det är fel. Eftersom Woocommerce är open-source så går det att skriva om koden för att skapa just den upplevensen som ni vill förmedla.

Som webbyrå kan vi hjälpa er att få den webbshopen ni vill ha, med er känsla och mål. 

Gemensamma funktioner för alla hemsidor

När vi skapar samtliga hemsidor per månad finns det en del olika funktioner som vi inkluderar.

De första är server och domän. Vi arbetar med att tillhandahålla domänen och servern för er säkerhet, det betyder att vi kan enkelt underhålla och återställa olika problem om dem uppstår.

Samtliga hemsidor är även responsiva och mobilanpassade så att alla besökare enkelt och smidigt kan använda sig av er hemsida oavsett vilken enhet de använder.

För att säkerställa god hastighet ser vi även till att hastighetsoptimera hemsidan, ingen uppskattar en långsam hemsida och vissa kan även låta bli att fortsätta in till hemsidan om det tar alltför lång tid.

Vi tycker det är viktigt att uttrycka sig genom bild och film, därför inkluderar vi sist men inte minst ett bildgalleri i samtliga hemsidor för att alla ska få chansen att se bilder på er, er verksamhet och era produkter. 

Mobilanpassade hemsidor

Mobilen är här för att stanna, det kan vi alla hålla med om. Men även Googles indexering av hemsidor rör sig mer åt mobilupplevelsen än desktop. Detta betyder att er ranking på Google påverkas av hur mobilhemsidan ser ut, det påverkar såklart också hur många besökare som konverteras till kunder.

Vi mobilanpassar alla våra hemsidor och gör hemsidan responsiv, vilket betyder att oavsett om det är en mobil, en padda eller en dator som används så ser hemsidan bra ut. Vi optimerar även kontaktvägarna så att det blir enkelt att kontakta er via en mobil.

hemsida per månad flex

Flex – WordPress per månad

995 SEK per månad (495 SEK år 2)

Den här hemsidan är perfekt för den som söker en enkel och stilren presentationssida. Hemsida flex är passande för bland annat konsultverksamheter, utbildningar, byggare och liknande verksamheter.

Med fem olika undersidor har man gott om plats att beskriva sin verksamhet och infoga bilder, filmer och animationer. Eftersom vi även inkluderar ett bildgalleri kan man uttrycka sig ytterligare med hjälp av bilder som representerar er och er verksamhet. Designen är enkel men följer den grafiska profilen som är förutbestämd eller blir bestämd på plats. Därefter ser vi till att mobilanpassa hemsidan och optimera för laptop och alla olika smartversioner. Inom Hemsida flex ingår självfallet rapporter och analyser hur det går för hemsidan. Oavsett storleken på hemsida är det viktigt att rapportera framgångar och motgångar. 

När det gäller SEO (sökmotoroptimering) ser vi till att optimera två utav dina utvalda sökord. Det betyder att vi använder dessa två ord för att öka relevans och trafik på just dessa ord på er hemsida. Det enklaste sättet att välja ut dessa ord på är vad du vill ska framgå starkast. Två ord är lagom och tillräckliga för Hemsida flex, en hemsida som representerar dig och ditt företag. För att besökarna därefter enkelt ska kunna nå ut till dig ingår och två kontaktformulär. Det betyder att dessa kontaktformulär finns på hela två stycken av dina 5 undersidor. Det gör det enkelt för besökaren och ännu enklare för er.

Plus – För er som kräver mer

1495 SEK per månad (495 SEK år 2)

För den som är ute efter det som vi kallar en standards hemsida är hemsida plus det som matchar behovet bäst. Den här sortens hemsida är vad man som besökare oftast stöter på flest gånger. Det är en relativt stor hemsida med en del olika funktioner som gör att hemsidan ser ordentligt och professionell ut.

Här ingår hela tio undersidor där tjänster och annat kan förmedlas på. Tre utav undersidorna pryds med kontaktformulär som gör det enkelt för era besökare att kontakta er. Kontaktformuläret skickas via hemsidan till er utvalda mejl, hur enkelt som helst.

Hemsida plus erbjuder även att kunna visa instagram och facebookflöde. Använder man sig mycket utav bilder kan det vara bra visa upp sina sociala medier för både ökat trafik och ökat intresse. Det ser även till att hålla er digitala närvaro hög och uppdaterad. 

Optimering & flöde

SEO (sökmotoroptimering) ser vi till att också arbeta med. Här har vi tagit fram hela fyra ord att arbeta med. Det betyder att era fyra starkaste sökord blir sökmotoroptimerade för att sedan öka trafik och relevans på Google. Precis som vi alltid gör ser vi till att hastighetsoptimering och mobilanpassa. Det gäller alla smartversioner och laptops. Sedan ser vi till att hemsidan är snabb och smidig att besöka. 

Förutom ert instagram och facebook flöde erbjuder vi även att använda ett standard bildgalleri som visar och representerar er och era tjänster. Sist men inte minst har ni även

Hemsida Plus
Hemsida Business

Business – Ta er hemsida till nästa nivå

1995 SEK per månad (995 SEK år 2)

Här har vi inte bara sett skalet av en hemsida utan det är nu det blir mer avancerat. Inte för besökaren eller för er utan oss som skapar hemsidan. Med detta menar vi fler avancerade funktioner som ser till att lyfta er och ert företag. Med hela femton undersidor kan du nu framföra din verksamhet och dess tjänster på ett helt annat sätt än förut.

Här ingår det fyra olika kontaktformulär som placeras strategiskt på dessa femton undersidor. Det gör det enkelt för besökaren att kontakta dig. Ännu enklare blir det för dig eftersom dessa formulären leder till er företagsmejl eller privata mejl. Ett enkelt sätt för företag att öka trafik och skaffa mer textinnehåll är att blogga.

När man bloggar om sin verksamhet kan man med strategi se till att sökmotoroptimera dessa blogginlägg för ökad relevans och ökat intresse på Google. En undersida med blogg/nyheter är vad som kommer hjälpa företag med dess textinnehåll. 

Text & innehåll

När det gäller text och innehåll får man inte glömma bort att sökmotoroptimera (SEO). På Hemsida business ingår det hela sex ords sökmotoroptimering. Vi ser till att optimera sex stycken utav era starkaste sökord för att se till att hemsidan blir mer relevant för dessa sökord. Det leder i sin tur till att man avancerar i platser på Google som leder till högre trafik. 

Precis som alltid ser vi till att hastighetsoptimering och mobilanpassa för att hemsidan ska passa alla enheter. På så vis kan folk besöka din hemsida från alla olika smartversioner, laptops och stationära datorer. Det går även fort och smidigt eftersom den nu är hastighetsoptimerad. 

Facebook, instagram och bildgalleri ingår även i Hemsida Business. Här ser man till att framföra bilder och sociala medier för att besökaren enkelt ska kunna besöka er instagram och facebook. Man kan även som besökare se ert bildgalleri på er, er verksamhet och annat innehåll ni väljer att framföra. 

Chattfunktion & videobanner

Förutom den responsiva designen, sökmotoroptimeringen och bloggen kan du även få tillgång till en chattfunktion. Det betyder att dina besökare på din hemsida kan snabbt och enkelt kontakta dig genom hemsidan, direkt och smidigt.

Ni som företag kan därefter svara på era besökares frågor eller funderingar genom Tidio, en app där ni kan fortsätta konversationen i.

Till slut arbetar vi även med en video banner som kommer pryda er header på hemsidan. Här har ni möjligheten att använda eget material eller införskaffa nytt med hjälp av oss. 

E-handel – WooCommerce per månad

3995 SEK per månad (1995 SEK år 2)

Precis som det låter är det här en e-handel eller webbshop. Med obegränsade undersidor och obegränsade kontaktformulär kan vi nu skapa en webbshop som är och ser professionell ut.

Här kan vi se till att infoga kontaktformulär på varje undersida för att det ska bli enkelt för besökaren att kunna kontakta er. Kontaktformuläret leder till er företagsmejl och det är plötsligt enklare än någonsin att svara på frågor och funderingar.

När vi arbetar med webbutiker använder vi oss utav woocommerce som är ett utav världens mest använda plattform när man arbetar med e-handel. Den är säker och innehåller funktioner som ser till att man kan utöka användandet när man skapar en webbutik. Med det sagt ser woocommerce till att din webbyrå har säkerhet i ryggen och framgång i framtiden. Även en e-handel gör sig nytta av att använda sig av instagram, facebook och bildgalleri flöde. Genom bild visar man sig verksamhet bäst och ser även till att hålla en hög digital närvaro på sociala medier. Vi ser till att arbeta med era olika flöde och ser även till att arbeta med medieproduktionen om sådan önskar, dock på förfrågan. 

Checkout & optimering

Precis som vi alltid gör så ser vi till att mobilanpassa och hastighetsoptimera hemsidan. Det betyder att besökare kan nå hemsidan snabbt och enkelt från vilken smartversion som helst. Dina besökare kan även chatta med dig direkt från hemsidan. Första kontakten sker på hemsidan och fortsätter därefter på appen Tidio. Det betyder att du kan svara smidigt och enkelt via telefonen när man är på språng. 

Utan en checkout är det inte en e-handel, därför har vi valt att arbeta och använda oss av Klarna checkout. Klarna är säkert, välkänt och stort i hela världen. Med den stora igenkänningsfaktorn är tryggheten självklart när det är dags att betala på er webbutik. 

Design & sökmotoroptimering

När det gäller den visuella delen arbetar vi med en videobanner som kommer pryda er header, det blir det första som besökaren ser. Därför vill man visa något som är representativt och visuellt tilltalande. Vi står till tjänst när det behöver inhämtas mediaprodukter, på förfrågan såklart. Designen är responsiv och vi arbetar alltid med den grafiska profilen, finns den inte sedan innan är det något vi skapar och använder på er hemsida. 

Även här har vi sett till att inkludera blogg/nyheter. Oavsett hemsida är det viktigt att blogga för att skapa textinnehåll. Det är även ett enkelt sökmotoroptimera dessa blogginlägg som därefter skapar relevans och intresse hos Google. Eftersom vi arbetar med hela sex ords sökmotoroptimering blir det därefter enkelt att använda sig av dessa och fortsätta optimera genom era egenskrivna blogginlägg. Sex stycken av era starkaste sökord pryder hemsidan och ser till att hjälpa er hemsida att avancera i platser på Google

hemsida e-handel

Beställ er nya hemsida idag!

Fyll i kontaktformuläretet så kontaktar vi dig så snart som möjligt.