fbpx

sekund media    hemsidor / marknadsföring / media

Hemmasäker

Hemmasäker är ett företag som leverera fysiska säkerhetssytem, (vattensäkerhet och lås säkerhet) framförallt. Vattenlås till villan eller sommarstugan och ordentliga lås till alla sorters hem. De gör hembesök för att se till att kunden får de lösningar som behövs.

Här har vi sett till att skapa en hemsida som ser ger en trygghetskänsla eftersom det är vad själva företaget levererar. Vi ville tillsammans med ägaren skapa en hemsida med innehåll som lockar trafik och besökare.

Vi har använt olika nyanser av blå och vit för att hemsidan ska se modern, professionell och modern ut. Blå är också en färg som associeras med trygghet vilket ägaren själv tycker är viktigt.

För Hemmasäker har vi också skapat texter och innehåll. Texterna är skrivna av oss och uppdateras vid behov och vid förfrågan. När vi skriver texter är det viktigt för oss att fånga företagets och ägarens unika personliga touch. Det krävs då mycket förarbete som betalar sig när produkten är färdig då förarbetet har varit väldigt noggrant.

Vi tycker det är väldigt roligt att få jobba med Hemmasäker och är väldigt hoppfulla för hur deras framtid kommer se ut.