fbpx

sekund media    hemsidor / marknadsföring / media

Gripen Bevakning

Ett utav Skånes största vaktbolag går under namnet Gripen Bevakning och skapades i Malmö men har sedan dess spridit sig i både resten av Skåne och upp till Stockholm.

Ägaren av företaget är väldigt mån om att sitt vaktbolag ska följa en värdegrund som utgörs av trygghet och säkerhet. Därför vände han sig till oss för att få detta på bild och film. Hans önskemål var att fånga moment där ordningsvakter och nattklubbsbesökare interagerar och har trevligt. Under speciella evenemang åker vi ut och och träffar ägaren och hans ordningsvakter och plåtar härliga foton som sedan läggs ut på instagram, facebook och Gripen Bevaknings hemsida.

Eftersom vi på Sekund följer en sträng värdegrund är det roligt för oss att komma ut på andra arbetsplatser som även följer samma värderingar. Vi har aldrig en tråkig stund när vi kommer ut och besöker, det tycker även evenemangsbesökarna som också vill bli plåtade med ordningsvakterna.

Mycket skratt och glädje förekommer och vi är väldigt glada att jobba med Gripen Bevakning!

Vi hjälper Gripen Bevakning med fotografering och filmning som de använder som marknadsföring på sociala medier så som facebook och Instagram.

Detta betyder sena kvällar och nätter för våra fotografer men det är det värt.

De är de trevligaste ordningsvakterna vi har träffat och älskar att arbeta tillsammans med dem.