fbpx

sekund media    tjänster / google ads

Få din verksamhet att växa med Google ads

Framgång med Google ads

Google ads är ett effektivt sätt för att få alla typer av verksamheter att växa. Den viktigaste anledningen till varför dem flesta använder sig av Google ads är för att hamna högst upp på googles sökverktyg med företagets viktigaste sökord och nyckelord. När man sedan kombinerar söksmotoroptimering– även kallat SEO och Search Engine Optimization så finner man ett resultat som visar på en högre trafikerad hemsida. 

Genom att använda sig av google ads kan man snabbt och enkelt fånga intresse eftersom människan i sin natur oftast inte scrollar längre ner än dem första 5-6 resultaten. Chansen är ännu mindre att folk klickar vidare till sida två på google. Det betyder att ni som företagre vill se till att hamna så högt upp som möjligt för att öka chansen till både ett större varumärke och affärer. 

Hur Google ads kan hjälpa dig och ditt företag:

  • Varumärkesbygga din verksamhet
  • Fler besökare till din hemsida- leder till fler affärer
  • Placeras högt upp på Googles söksida

Behöver ni hjälp med Google Ads?
Kontakta oss idag!

Bestäm själv hur du vill ha din annonsbudget

Med google ads bestämmer man själv vad för typ av budget man vill sätta. Man avgör själv vad man är beredd och betala per klick (CPC) och sätter sitt egna tak för hur mycket pengar man vill lägga. Desto mer pengar man vill lägga på per klick desto högre upp kommer du på google med dina valda sökord.

Dock är det i jämförelse med dina konkurrenter, betalar man mer per klick i jämförelse med konkurrenterna har man en större chans att konkurrera bland platserna på google. Hur det sedan går för  era Google ads anonseringar  kan man enkelt analysera eftersom Google erbjuder och visar alla resultat och analyser. 

Man kan enkelt följa sökbeteendet och se om det antingen går bra eller mindre bra för anonserna. Statistiken visar inte enbart hur många som klickar och söker på de utvalda sökorden utan även var dessa människorna i genomsnitt finns. Var och när någonstans har dessa annonser funkat bäst och för vilka annonser och sökord har det gått bäst för.

Googles statistik visar nämligen exakt vilka sökord och annonser som sedan har lett till intresse eller en konvertering (hur många som har köpt efter att ha klickat på annonsen eller sökordet).

Vi hjälper er att synas med hjälp av Google Ads!

Med Google ads har man alla verktyg man behöver för att växa oavsett om man är ett mindre företag eller ett större företag. För att först och främst komma igång behöver man ett konto hos Google, ett Google ads konto. 

Om ni redan har ett Google ads konto går det utmärkt att använda sig av det. Vi finns med från början till slut och förvaltar era Google ads konto för att hjälpa er att nå framgång. Här finns det ingen annan är företagaren själv som sätter gränser, vi hjälper er att synas under era förutsättningar för att hjälpa er verksamhet att växa.

Annonsera på rätt sätt för ökad försäljning och trafik med Google Ads

Genom annonsering med Google ads kan man även smidigt nå ut till sin målgrupp utan att dessa annonser ska kännas påtryckande för den som upplever era Google ads.

När ni befinner er på nätet och internet så ser Google till att analysera dig och ditt beteende. Det betyder att den pusslar ihop vad du söker på för att göra annonser och liknande så passande som möjligt för dig. Om din senaste sökning var ”skor” så är det Google ads som ser till att fortsätta uppmana dig till att titta på skor på nätet- eftersom det är vad du redan har sökt efter. Det betyder att intresset för skor redan är varmt när Google ads annonseras för den som sökte. Därför upplevs inte Google ads annonser som lika påtryckande som en del andra. 

Med hjälp av Google ads kan du även slippa stora stora kostnader. Istället för att betala i förskott så erbjuder Google ads dig att du istället betalar per klick. Detta leder i sin tur till att du som företagare inte behöver betala för att en annons ska försöka nå så många som möjligt -utan man betalar per klick. 

Google kallar det (PPC) och det innebär att man endast betalar för när folk klickar på annonsen, skulle folk sedan inte klicka på annonsen har man i slutändan inte betalat någonting. Skillnaden här är att man betalar utefter resultat och inte betalar en stor klumpsumma i försök till att få in mer trafik som i sin tur kanske inte leder någonvart. På så vis kan du även vara väldigt medveten om din budget som du vill lägga. Google ads är ett säkert sätt att annonsera på. 

google ads